Si sou d’una companyia discogràfica, productora o distribuidora musical i teniu interès en promocionar les vostres produccions a Antena Catalana, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça electrònica, a la que ens podeu fer arribar directament les vostres novetats i noticies: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La nostra programació, es centra en una ràdioformula musical, i inclou diversos programes especialitzats. Entre aquests programes, destaquem un espai de 60 minuts, els diumenges de 17 a 18h, en el que s’ofereixen les novetats del panorama musical català, internacional i dance. A més, aquest programa, disposa d’un insert cada hora, durant la radioformula.

Altres programes de la emissora són:

La música de sempre: De dilluns a dissabte de 9 a 10h i diumenges de 9 a 11h, que inclou standards i oldies.
Les monografies. Espai que s’emet els dissabtes de 14 a 15h, i està dedicat a la biografia d’un artista, formació musical o album.
La hora dance, es un programa que s’emet els diumenges de 18 a 20h, en el que es pot escoltar música disco i dance, tant d’actualitat com de tots els temps.